Om oss

Forsider 2014-2015_bNordnorsk Magasin er et uavhengig allmennkulturelt blad, som har kommet ut siden 1978. Vi forteller om historie og samtid, natur, mennesker og kultur i nord, med spesiell vekt på litteratur. Nordnorsk Magasin AS er eid og drevet av søstrene Eriksen med ansatte.

Vi driver også Nordkalottforlaget, og  selger bøker fra forlaget og fra vårt antikvariat.

Vi har ikke ressurser til å bemanne redaksjon og ekspedisjon hver dag, vi beklager dersom dette skaper frustrasjon for de som prøver å kontakte oss. Lokalene våre ligger i Sentrumsgården Eidet på Stonglandseidet, Senja i Troms, fem mil sør for Finnsnes.

Vi tar imot tilbud om stoff til magasinet, legg ved noen linjer om deg selv. Bladet redigeres og gis ut kvartalsvis, og det kan ta noe tid før henvendelser blir besvart. Redaksjonen er ikke ansvarlig for manuskript som ikke er avtalt. Trykte tekster kan bli publisert på magasinets nettsted, og de kan bli publisert vederlagsfritt i Døvblindes ukeblad. Debattinnlegg blir ikke honorert. Vi står ikke ansvarlig for alle meninger som kommer på trykk. Vi er støttet av Norsk kulturråd og medlem av Norsk Tidsskriftforening.

270059_521742317845288_1391078739_n

fondet_hvit

 

 

Kontakt Nordnorsk Magasin

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s