Om oss

Forsider 2014-2015_b

Nordnorsk Magasin er et uavhengig, allmennkulturelt blad, som har kommet ut siden 1978. Vi forteller om historie og samtid, natur, mennesker og kultur i nord, med spesiell vekt på litteratur. Nordnorsk Magasin AS er eid og drevet av søstrene Eriksen med ansatte.

Vi driver også Nordkalottforlaget, og selger bøker fra forlaget og fra vårt antikvariat.

Lokalene våre ligger i Sentrumsgården Eidet på Stonglandseidet, Senja, fem mil sør for Finnsnes. Vi har ikke ressurser til å bemanne redaksjon og ekspedisjon hver dag.  Det kan ta noe tid før henvendelser blir besvart, vi beklager dersom dette skaper frustrasjon for de som prøver å kontakte oss.

Trolig går papirutgivelsen av Nordnorsk Magasin inn ved årsskiftet 2018/2019. Dersom det blir utgivelser i 2019, så vil bladet komme ut med to dobbeltutgaver, en i juni og en i november.

Redaksjonen er ikke ansvarlig for manuskript som ikke er avtalt. Debattinnlegg blir ikke honorert. Vi står ikke ansvarlig for alle meninger som kommer på trykk. Trykte tekster kan bli publisert på magasinets nettsted, og de kan bli publisert vederlagsfritt i Døvblindes ukeblad.

Vi har mottatt produksjonsstøtte fra Norsk kulturråd (2018: kr. 30.000). I 2018 mottok vi dessuten øremerket prosjektstøtte til litteraturkritikk, fra stiftelsen Fritt Ord.
Nordnorsk Magasin er medlem av Norsk Tidsskriftforening.

270059_521742317845288_1391078739_n

fondet_hvitfritt-ord-logo-liggende-cmyk

 

 

Kontakt Nordnorsk Magasin

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s