NORDKALOTTFORLAGET: Jubileumsbok for Naturvernforbundet i Troms: «Naturarven i nord i 100 år»

Naturarven-i-nord_Forside3_medium

Naturvernforbundet i Troms er landet nest eldste natur- og miljøorganisasjon. 100-års-jubileumsboka fra fylkeslaget har et mangfold av innfallsvinkler: Om verdier og forvaltning, fugl og fisk, landskap og historie, fjorder og innland, fortidas villreinfangst, vindkraft og energipolitikk. Her skildres naturperler og forurensning, og ildsjelers engasjement og innsats for naturarven. Det handler om retten til natur, inngrep og konsekvenser, vern og jus.

Her er fundamentale spørsmål, drøftinger av store tema, – og korte stykker fra grupper og lokale lag. Her er det stoff fra steder som Finnsnes, Kvænangen, Tromsø, fra Bardu og Balsfjord, og også tema som angår hele landsdelen.

Og det handler om mennesker som har gjort en innsats for naturen og miljøet. Felles for bidragsyterne er at de ønsker å gjøre synlig sammenhengene mellom natur, miljø, klima og levende liv – også globalt.

Om du ønsker mer informasjon om innholdet i boka, så kan du kontakte Naturvernforbundets fylkesleder i Troms, Silje Lundberg, eller bokas redaktør, Ragnhild Sandøy. (For anmeldereksemplar, ta kontakt med Nordkalottforlaget).

 

***

Bestill boka «Naturarven i nord i 100 år» fra Fiktum Faktum Boksalg

 

 

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s