Fortellinger og dikt til høstens utgave av Nordnorsk Magasin

MagasindiktSommer2013a2015: I høstens/vinterens magasinutgave kommer vi til å trykke et par dikt og fortellinger. Skribenter som sysler med skjønnlitterær skriving kan gjerne sende et tekstbidrag til redaktøren innen 7. september, så vil det bli med i vurderinga ved utvelgelsen av tekster til bladet. E-post til redaktøren: hilde(krøllalfa)nordnorsk-magasin.no

For å bli vurdert for publisering, må alt stoff til oss leveres som redigerbare Word-dokument i digital form. Materiell som leveres til oss på papir eller som skannet pdf (eller på diskett), vil ikke bli vurdert. Prosatekster kan være så korte som helst, men bør helst ikke være lengre enn 2000 ord eller 10 000 tegn inkl. mellomrom (dvs inntil 4 A4-sider skrevet med Times New Roman 12 punkt, linjeavstand 1,5).

Utvalgte dikt i sommermagasinet 2013
Utvalgte dikt i magasinet sommeren 2013

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s