Abonnement på Nordnorsk Magasin: Vil du gi bort leseopplevelser som gave?

Nordnorsk Magasin årgang 2014.Hva med et lite julegaveabonnement til noen du kjenner, eller til deg sjøl? Vi sender med nr 4-2014 dersom du kjøper et abonnement for 2015. Om du verver abonnenter eller gir et gaveabonnement, så får du boka «Hårda bud under Tøttatoppen» som premie!

Abonner på Nordnorsk Magasin, eller kjøp enkeltutgaver. Bladet kommer ut fire ganger i året, og abonnementspriser for fire utgaver er 330,- i Norge (Europa kr 370,- / utenfor Europa kr 390,-). Abonnementet løper til det blir sagt opp. Send oss ei melding dersom du vil kjøpe abonnement eller enkeltutgaver fra de nyeste årgangene (85 kr pr stk + porto). Vi sender faktura.

Klikk her for å komme til bestillingskjema

Vervepremie!

Dersom du gir et gaveabonnement eller verver nye abonnenter, så sender vi boka «Hårde bud under Tøttatoppen» til deg i vervepremie. Boka inneholder humoristiske fortellinger fra forfatteren Knut Melangen, narvikværing bosatt på Finnsnes.

Harda-bud-under-Tottatoppen medium

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s