B-post tar tid. Nå nærmer Nordnorsk Magasin 3-2014 seg mange postkasser rundt om.

2014: Redaktørens abonnementsblad er kommet postkassen! Da nærmer nok Nordnorsk Magasin 3-2014 seg også til mange andre postkasser rundt om. Noen ivrige lesere kan melde at bladet kom allerede 13. september (levert til Posten 9.9), mens andre fortsatt venter.

B-post

Posten krever at vi i januar hvert år signerer på hvilke datoer bladet skal være klar til utsendelse. Og magasinet er alltid ferdig til kontraktfestet utsendingsdato. Men derfra…. Magasinet går som blad i B-postabonnement, noe som betyr at posten tar tida de trenger for å få bladet levert ut. Det har hendt en sjelden gang at det har blitt liggende 1-3 uker hos Posten før det har blitt sendt videre. Og da kan det ta alt fra to dager til tre uker før det kommer fram. Det er ingenting vi kan gjøre med det. Ville vi hatt bladet fram på garantert tid 1-3 dager, ville gått konkurs, da vi måtte betalt ti ganger mer i portokostnader.

Vi håper bladet kommer fram innen rimelig tid, og at de som venter ikke venter forgjeves!

 

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s